Altınahır Ortaokulu

Telefon : 530 5143266
WEB https://altinahirortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ALTINAHIR MAH. ALTINAHIR KÜME EVLERİ İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO 1 SİVEREK / ŞANLIURFA
VİZYON : Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
MİSYON : Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Saatler : 08.15 - 14.30
Servis : Öğretmen servisi mevcut
Ulaşım : Öğretmen servisi ile
Yerleşim Yeri : Altınahır köyü
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Siverek ilçe merkezine 50 km mesafede, Şanlıurfa il merkezine 119 km mesafede, Viranşehir ilçe merkezine 42 km mesafede, Diyarbakır il merkezine (eski yoldan) 89 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : Liselere yerleştirme oranı: %100